, zakładam się z Wami o kręconego bączka, że na "Highway", przyjdą ludzie kompletnie nie związani z naszym środowiskiem, tylko dlatego, że bardzo polubili "Taki Dzień".
Oczywiście wielu z nich będzie rozczarowanych słysząc cały repertuar "Highway", ale między nimi, mogą znależć się i tacy, którzy chwycą bakcyla i wejdą w swiat bluesa, blues-rocka, chocby na chwil parę odrzucając plastik! A to już dla nas jest wielka radość.
Przecież my znamy ten kawałek i nie musimy głosować, bo naszym zdaniem i tak powinien stanąć na pudle najwyzszym. To co robimy, to swego rodzaju krucjata na rzecz popularyzowania słusznej muzy w stacjach komercyjnych. Dzięki naszemu głosowaniu, wiele Osób słuchających np. Wiśniewskiego, Delfina, wpisze w swoje ulubione "Taki Dzień". A może też zechce zapoznać się z całą płytą.
W taki sposób, ja postrzegam to głosowanie.
Przyłóżmy się w nadchodzącym tygodniu maksymalnie!!!
DŻEMdobry
Andrzeju
Ja myślę że ci ewentualni przypadkowi słuchacze nie będą mieli powodów do rozczarowań zwłaszcza gdy zapoznają sie z najnowszą płytą HIGHWAY.
Perfekcyjnie skomponowana muzyka,świetne aranże i bardzo dojrzałe teksty spowodują że HIGHWAY można tylko pokochać całym sercem i upajać sie ich twórczością.
Tego sobie życzymy -a innym nie!-oczywiście
Taki Dzień" Highway głosuj:
http://www.rc.fm/lista/[/quote]