Hej,
Przejrzałem te linki - całkiem sympatyczne chatki... Ale patrząc na zerowe zainteresowanie tym wyjazdem (przynajmniej jeżeli chodzi o ustalenia) jak słusznie zauważyła Domi - chyba trzeba zacząć od tego: kto chce jechać w ogóle?
Spróbuję zebrać informacje które ja posiadam obecnie.
Chętni:
1. Domi
2. Guzik
3. Valois
4. Satko (ze znajomymi?)
5. Wiśnia
(dobra fota nie?
malutka wisienka
)
6. Bartek Ł
.
7. Romek Bad.
8. Ja + może 2ka sprawdzonych znajomych (jeżeli wolno mi kogoś tam dokleić
)
Teraz można jeszcze doliczyć osoby towarzyszące (żony, mężów itp) i zamkniemy się w 15-20 osobach.
Proponuję taki plan działania:
1. Zebrać deklaracje słownopisemne od chętnych (za wycofanie się z wyjazdu po deklaracji kara obcięcie języka - i nici z tongueblockingu!!)
2. W zależności od tego dokładnie kto kiedy może jechac, ustalić termin najbardziej dogodny dla większości.
3. Zweryfikować deklaracje - może ktoś będzie musiał zrezygnować ze względu na niedogodny dla niego termin.
4. Wybrać na szybko jedną z ofert jakie znalazła Dominika i uderzać na Ciechy lub w wypadku nie wiem.. b. małej ilości osób, problemow z miejscami lub cokolwiek tam innego pojechać tam gdzie rok temu. W Ciehah moze być fajniej ale jak ma być w ogóle albo Szrenica no to w ogóle to ja nie chce!! Ja chce NARTY z WAMI!! No i tam granie na organkach
Może rzucić info o wyjeździe nie wiem.. na NK na forum Boleslawca?
Dajcie znac cowynato!
Paw