To ja się może powtórzę... ale czy ktoś może mi w końcu powiedzieć skąd takie wieści? Rozmawiacie o tym wszystkim jak o pewnikach, a na oficjalnej stronie nie ma o tym słowa. Czyżbyśmy znowu pozostawali w fazie gdybania o domysłach?
W związku z całą tą dyskusją najlepiej może zredagujmy list do Jimmiego Page'a, Johna Paula Jonesa i Jasona Bonhama, że wspólnie na "blues.com.pl" postanowiliśmy, że nie mają absolutnego prawa reaktywować się pod nazwą Led Zeppelin, jeśli będzie z nimi śpiewał tak beznadziejny wokalista. W razie gdyby jednak chcieli grać ponownie w innym składzie to prosimy o przedstawienie propozycji nazwy i składu tej formacji do zatwierdzenia. Z zastrzeżeniem, że możemy kwestionować i zmieniać przedłożone propozycje. O wszystkim zadecyduje wynik głosowania, które będzie ważne, jeśli więcej niż 50% uprawnionych do głosowania forumowiczów odda swój głos
howgh!
PS JACLIT, wybacz mi, ale nie zdzierżę... o ile w drugim PS nie chodzi Ci o wysoki budynek ze schodami lub windą w środku to powinieneś napisać "wieRZę"
a przy okazji (wiem, wyjdę na tyrana ortograficznego
) po rzymskich cyfrach nie piszemy kropek