autor: Andrzej Jerzyk`e » listopada 21, 2009, 5:43 pm
Wiem ze to już za późno, poza tym tylko wstępnie się umawiałem, bez zobowiązań, ale chciałbym zorganizować Bluesowego Sylwestra w Ostrowie w Fanaberii dla Forumowiczów!
Po prostu zjeżdżamy sie do Ostrowa i bawimy się oczywiście tylko i wyłącznie przy naszych dźwiękach.
Ja poprowadził bym "Bluesotekę" i myślę że miałbym też wsparcie w młodych naszych Redaktorach.
Nie wiem czy pomysł jest dobry, ale tak mi to jakoś dziś strzeliło do głowy.
Noclegi (cenę myślę że poda Jaras) byłyby załatwione w Hostelu w Ostrowie, gdzie podobno panują bardzo dobre warunki.
Nie rozmawiałem jeszcze na temat ceny od osoby za Sylwestra, ale wraz ze stołem szwedzkim byłoby to może około 40zł od osoby. No i nie możemy liczyć na królewskie dania. Oczywiście szampan i alkohol we własnym zakresie!
A więc koszt już się robi: a) podróż do Ostrowa, b) wstęp, c) alkohole, d) nocleg. O tym musimy pamiętać!
Myślę że par może być około 35, więcej, byłby chyba już duży tłok. Napiszcie proszę czy ktoś miałby ochotę na taką naszą rodzinną sylwestrową potupajkę w strumieniach szampana, bo czasu jest naprawdę niewiele a pewnikiem w krótkim terminie, będę musiał dać odpowiedź.
Wiem że to bardzo zwariowany pomysł, ale kiedy przypomnę sobie jak świetnie bawiliśmy się przy 'Bluesotece" na Festiwalu "Las, Woda i Blues" w Radzyniu i u naszego Jarka w Wetlinie w Pubie "Ranczo", mam wielką ochotę przywitać Nowy Rok 2010 w naszym rodzinnym gronie!!!
Ostatnio zmieniony listopada 27, 2009, 12:02 pm przez
Andrzej Jerzyk`e, łącznie zmieniany 2 razy