Witam. Jestem pod wrażeniem!!!! i pełen podziwu dla pana panie Andrzeju i wszystkich tych którzy pracują na rzecz ,,Twojego Bluesa,,. Po tym spotkaniu widzę teraz ile to pracy i jak wielkie serce wkładacie w to co robicie, z jakimi problemami musieliście sobie poradzić i najważniejsze że wszystko jest na dobrej drodze. Świetnie przedstawiony obraz tych dziesięciu lat pracy nad magazynem, począwszy od pierwszego numeru a skończywszy na czterdziestym numerze jubileuszowym. Był także ulubiony utwór pana Andrzeja dedykowany z okazji urodzin,
były zdjęcia
rozmowy
i podziękowania dla współpracowników i dla wszystkich kupujących magazyn, i prenumeratorów
panowała bardzo ciepła atmosfera wręcz rodzinna powiem że się wzruszyłem było miło dziękuję.
Adam Kulisz i Bartek Szopiński mistrzostwo świata rewelacyjnie się rozumieją grając razem, słychać kunszt i doświadczenie u obu muzyków wystarczył ten głęboki i dźwięczny wokal i gitara Adama i perfekcyjny na luzie klawisz Bartka a moje nogi same zaczynały tańczyć, dzięki panowie
pozdrawiam wszystkich.