Mi te flesze nie przeszkadzają, tak samo jak muzyka, która automatycznie się załącza.
Strona u mnie ładuje się bardzo szybko i sprawnie, ale...
Mam pytanie:
- kto jest odpowiedzialny za treść artykułów ?
Dlaczego żaden artykuł /wypowiedź - nie jest podpisana przez autora ?
Sorrry , ale jak ktoś "bierze się za pisanie" ,powinien mieć elementarną wiedzę z zakresu języka polskiego . Jeżeli ja, osoba, która raczej nie może poszczycić się poprawną polszczyzną - jest rażona elementarnymi błędami to, co mają powiedzieć Ci, którzy do tego przywiązują uwagę ?
Druga uwaga,gdy weszłam na Bluesonline , miałam wrażenie ,ze jestem na
* Pudelek donosi - ... sorrrrry - tak się właśnie poczułam .
Mam na myśli artykuł
-
Giercuszkiewicz i Riedel: Trzymały nas razem narkotyki
Obydwaj Ci panowie, mają na swoim koncie wiele zasług, sprowadzać ich tylko do jednego ... nie godzi się . Jakiś sensowny wstęp, tym bardziej zakończenie by się przydało !!! Nawet news - typu,ze Gier grał z B.B Kingiem , choć elektryzujący, schodzi na dalszy plan ....
Nie wspomnę już o wcześniejszym faux pas , cyt
""JJ Band i przyja- ciele nagrali utwory, jakie stworzył Tadeusz Nalepa"
Stworzył ??? Panowie,panie, którzy staracie się utworzyć medium internetowe, które się zwie Bluesonline - myślcie, potem piszcie .
Wiedza nie boli .... a jakże jest potrzebna aby stać się wiarygodnym .
To jedyne moje uwagi
Fajnie,ze Bluesonline jest i nam gra
Trzymam kciuki !
Dzięki Wam poznaję polską scenę bluesową, ta wiedza dla mnie jest nieoceniona
Mam nadzieję, że moje uwagi, jako osoby, która dobrze Wam życzy , nie zostaną zmarginalizowane ?
Namawiam do głębszej infiltracji naszej sceny bluesowej , póki co zauważam wiele powtórek, otwórzcie się bardziej !
Z góry pisze - POPROŚCIE , nie wymagajcie by ktoś podsyłał Wam materiały .. podejrzewam,ze jest to dość żenująca sytuacja dla wielu z nich ....
Pamiętajcie jednak,ze to dzięki nim istniejecie , więc .....
Wy pierwsi wyjdźcie z inicjatywą !!!
PS. znowu - rzeka , eh , a tak bardzo chciałbym być matematyczna
- no cóż ... może kiedyś
( w jednym rzędzie - pozdrawiam historyka i matematyka )