Witam Kochani! By nie być jedynie głosem na scenie i płycie to dodam kilka słów od siebie w tym miejscu
Dla mnie ta płyta jest jedynie zapisem tego, co w danym momencie czułam, jakie miałam emocje, przeżycia, przemyślenia i na tyle, na ile mi wtedy(w tym dniu, w tej godzinie...) starczyło umiejętności, by to wyrazić, to to wyraziłam i myślę, że każdy z członków zespołu zrobił to samo, jak i wszyscy, którzy przyłożyli się do produkcji tego krążka. Nie ma co tworzyć zbyt obszernych filozofii ani się doktoryzować nad tym wszystkim. Samo stwierdzenie, że płyta jest słaba niewiele mówi, ale każdy do takiego stwierdzenia ma prawo. Ja już mam dystans do tego co nagrałam, bo uważam, że koncert w Krośnie(mimo, że to była premiera) był dużo pełniejszy i bardziej dojrzały niż ta płyta, ale cieszę się, że jest tak, a nie odwrotnie
Oczywiście każdy może powiedzieć, że jest odwrotnie i niech tak będzie! Ja się cieszę, że zarejestrowaliśmy zbierane przez dwa lata pomysły muzyczne i że kogoś jeszcze oprócz nas to cieszy. Oczywiście na koniec dodam, że forum jest po to właśnie by się doktoryzować, więc niech się dziejeeee! Pozdrawiam!